A.K.A (ALSO KNOWN AS)

Sala Flyhard
FEBRER 16/02 20:30h 17/02 18:30h

aka

Carlos, em dic Carlos. Tinc 15 anys, o 16.... Vaig a cole, m’avorreixo; quedo al parc amb els col·legues; ballo hip-hop... i un dia conec la Clàudia i... màgia.
A.K.A. (Also Known As) ens parla d’un període de l’adolescència d’en Carlos del que nosaltres formem part. D’un moment en el que, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus ciments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat... i els ulls dels altres li fan plantejar quina és la seva “vertadera” identitat; pot ser que no sigui del tot qui ha decidit ser. Perquè en el fons, som qui sentim que som, o qui la gent creu que som? Doncs d’això va A.K.A.: de com s’arrelen aquests gèrmens a la vida d’en Carlos.

Premis TB 2018 Millor Direcció per Montse Rodríguez, Millor espectacle de petit format i Millor text original per Daniel J. Meyer. Premis BUTACA 2018 Millor text original per Daniel J. Meyer, Millor espectacle de petit format, Millor direcció per Montse Rodriguez i Millor actor per Albert Salazar.
“Otra muestra más de la magnífica alineación entre autor, directora e intérprete, que consiguen mostrarnos todas las capas de una propuesta que destaca por su gran aportación de significado y significante. Impecable”.Fernando Solla, EN PLATEA.

TEATRE / CATALÀ-CASTELLÀ / 70 min.

Autor Daniel J. Meyer Direcció Montse Rodríguez Clusella Intèrpret Albert Salazar


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors