Octubre 2019

UNA ALTRA NIT

Producció Sala Trono
DIVENDRES 04 a les 20:30 / DISSABTE 05 a les 18:30 i a les 20:30 / DIUMENGE 06 a les 18:30

altra_nit

Quan intentem explicar què és Una altra Nit, només ens surt dir que és una peça de Lu nostru. Una peça d'amor a lu nostru. I que és lu nostru? Lu nostru és tot allò que compartim. D'on venim i d'on no podem escapar. El que ens fa reconeixibles els uns amb els altres, el que ens pertany; el que ens defineix. El paisatge, l'accent, la petroquímica, la Renfe, i sobretot els records; les anècdotes; el que hem viscut junts, l'espai temporal que compartim. Les anècdotes de sobretaula. Una mateixa anècdota té moltes versions, cadascú té la seva i ja no n'hi ha cap que sigui veritat o mentida, segur que us ha passat mil vegades, que una mateixa anècdota la recordeu d'una manera molt diferent que les mateixes persones que la van viure, potser fins i tot de manera excloent. Perquè ja quasi res és veritat o mentida, o quasi tot és veritat o mentida al mateix temps. Perquè només podem recordar la ficció; la nostra ficció, lu nostru. Si l'Anna, la Bàrbara i jo no haguéssim nascut aquí, les nostres anècdotes, lu nostru, seria un altre nostru, seria Una altra Nit. No la que va escriure Pinter el 1969; la nostra.

TEATRE / CATALÀ / 60 MIN.

Autoria: Pau Ferran i Bàrbara Roig Idea i direcció: Pau Ferran Interpretació: Bàrbara Roig i Pau Ferran Vídeo i imatge gràfica: Anna Turellols Vestuari: Bàrbara Roig Text Primer Monòleg: Berta Giraut Amb el suport de: Centre Cívic Can Clariana. Agraïments: Anna Pilar Grifoll, Lluís Roig, Joaquim Mallafré, Albert Galcerà, Albert Pagès, Sílvia Casals, Joan Ferran, Maria del Carme Roig, Marina Ruberte, Kiko Roig, Marta Mestre, Clara Madueño, Carme Merlo, Antoni Veciana, Albert Pascual, Israel Solà, Orfeò Reusenc, La Gata Borda


25x5

entrades

PEDRO Y EL CAPITÁN

Teatro de Cerca i Col·lectiu de Teatre Necessari Trono Villegas
DIVENDRES 11 a les 20:30 / DISSABTE 12 a les 18:30 i a les 20:30 / DIUMENGE 13 a les 18:30

pedro_capitan

Amb un títol de conte infantil, que evoca a Pere i el llop, Mario Benedetti escriu aquesta obra de diàlegs entre víctima i botxí que tenen lloc durant els parèntesis que s’estableixen entre les sessions de tortura. Dividit en quatre actes, assistim a l’interrogatori del policia “bo”, que aprofita la debilitat del torturat, després del corresponent turment que no veiem, per a fer-lo parlar i delatar els seus companys. Però, en realitat, qui interroga a qui?

TEATRE / CASTELLÀ / 70 MIN.

Autoria: Mario Benedetti Direcció: Oriol Grau Interpretació: Pep Linares i Paco Romero


25x5

entrades

MIXTURA 2.0

Cia. Zona Zàlata
DISSABTE 19 a les 18:30 i a les 20:30 / DIUMENGE 20 a les 18:30

mixtura

Zona Zàlata presenta un espectacle entre l’acció i la paraula, una reflexió sobre les nostres misèries, sobre la cultura com a eix vertebrador de les relacions humanes. Som el que som a través de referents circum- stancials i accidentals. Que ningú es cregui superior als altres, que ningú es cregui immortal. La vida ens demana visió oberta i respecte a tot allò que ens envolta.

TEATRE / CATALÀ / 60 MIN.

Autoria: Joan Pascual i Enric Garriga. Direcció: Joan Pascual. Interpretació: Marta Grau, Josep M. Antiller, Ramon Civit, Enric Garriga, Álex Manríquez, Toni Martí, Laura Pascual i Sergi Roig. Música: Anton Baixeras. Escenografia: Pere Español i Joan Pascual. Il·luminació: Lluís Guzmán. Fotografia: Sandra Pascual. Vestuari: Zona Zàlata.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors