Juny 2020

‘Els Gossos’, la nova producció de la Sala Trono en col·laboració amb el Festival Grec

Octubre 2020

Els Gossos

Us presentem la nova producció de la Sala Trono i primera col·laboració amb el Festival Grec: ‘Els Gossos’. L’últim text del director i dramaturg argentí Nelson Valente (‘El Loco y la Camisa’, ‘El Declive’, Sólo llamé para decirte que te amo’), un projecte que neix d’una llarga relació amb el director i dramaturg i que ha estat escrit especialment per l’ocasió. La bona relació de Valente amb la sala sorgeix a partir de treballar junts amb l’èxit teatral ‘El Loco y la Camisa’ al FITT Noves Dramatúrgies (Festival Internacional de Teatre de Tarragona) l’any 2013. Des d’aquell moment, l’equip de la sala va decidir que volia produir un nou text de l’autor. 

El text ens situa en una celebració familiar en què un esdeveniment aparentment causal serveix de detonador d’una crisi que posarà en joc tots els aspectes de la vida i ens endinsarà en qüestions que afecten tota la humanitat. Mercè Aránega, Màrcia Cisteró, Joan Negrié i Albert Pérez interpretaran la “suposadament” assentada família de qui coneixerem els secrets enterrats en l’ànima fosca de la quotidianitat. 

‘Els Gossos’ s’havia d’estrenar aquest juliol durant el Grec Festival de Barcelona però a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 l’estrena s’ha hagut d’ajornar. D’aquesta manera, la nova edició del Grec s’allarga durant tota la temporada teatral i ‘Els Gossos’ s’estrenarà a l’octubre a La Villarroel, convertint-se en el primer text de l’autor que s’estrena abans a Catalunya que a Buenos Aires.

Logos dels patrocinadors