BOMBER[S] - Suspès

Cia. Barna BÉ (Barcelona)
21/03 20:30h 22/03 18:30h

IMPORTANT - Seguint les noves directrius de la Generalitat de Catalunya i protocols interns de l’Ajuntament per minimitzar els efectes del virus COVID-19, hem decidit suspendre finalment l'espectacle Bomber[s] de la companyia Barna BÉ previst pels dies 21 i 22 de març. l’equip de la Sala Trono ja hem procedit a realitzar el retorn de l’import de les entrades i que mantenim tots els nostres canals de comunicació oberts per poder atendre qualsevol petició o dubte. Que ens poden contactar a taquilla@salatrono.com i al telèfon 977 22 20 14.

bombers

Bomber[s] és molt més que una peça teatral. L’amor, el desig, el consentiment, l’abús, el desdeny...
Bomber[s] e​ns enfronta a una realitat amb la qual ens podem sentir tots identificats d’una manera o altra. Quan el poder de la paraula t’abandona i el NO no pot ser concebut com a resposta, l’abús de poder entra en joc. Una obra que qüestiona els rols socials i sexuals de l’home i la dona d’avui i d’aquí i exposa la complexitat de les relacions amoroses i sexuals i la importància del consentiment i l’acord entre iguals. Però, com es pot dir “no” si no es troben les paraules per fer-ho?

TEATRE / CATALÀ / 80 MIN.

Autoria: ​Jean-Benoit Patricot. Direcció i traducció: J​ordi Vilà. Interpretació: ​Mariantònia Salas i Salvador Miralles. Espai i vestuari: ​Clàudia Vilà. Disseny de so: ​Guillem Llotge. Il·luminació: J​osé Llergo. Tècnic de gira: ​Roger Piqué.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors