FLORS CARNÍVORES

Cia. Flors Carnívores (Barcelona)
27/03 20:30h 28/03 20:30h 29/03 18:30h

IMPORTANT - Seguint les noves directrius de la Generalitat de Catalunya i protocols interns de l’Ajuntament per minimitzar els efectes del virus COVID-19, hem decidit aplaçar l'espectacle Flors Carnívores previst pels dies 27, 28 i 29 de març. Avisarem de les noves dates. L’equip de la Sala Trono ja hem procedit a realitzar el retorn de l’import de les entrades i que mantenim tots els nostres canals de comunicació oberts per poder atendre qualsevol petició o dubte. Que ens poden contactar a taquilla@salatrono.com i al telèfon 977 22 20 14.
També podeu seguir gaudint del teatre des de nostre canal a Youtube amb els espectacles que us proposem per #LaTronoACasa

flors

Divendres nit. En un soterrani, aïllat del món. Per unes hores, aïllades dels de dalt. Tres adolescents jugaran. Jugaran a ser allò que no són, el que voldrien ser, el que podrien ser... Jugaran a imaginar un gest, un instant, una acció única... mai no esdevinguda. Jugaran a no ser mai grans, a no ser mai els de dalt. O sí. Jugaran a imaginar el futur, o a imaginar com evitar-lo.

TEATRE / CATALÀ / 70 MIN.

Autoria: ​Anna Maria Ricart. Direcció: ​Marc Chornet Artells. Intèrprets: ​Mariona Blanco, Cristina López i Ivet Zamora. Escenografia: ​Albert Julve i Marc Chornet. Música:​ Neus Pàmies. Il·luminació: ​Albert Julve.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors