JABIER MUGURUZA

Música
Diumenge 21 de novembre de 2010 a les 19h.

Foto espectacle

Parlar de Jabier Muguruza és parlar d’un dels millors cantautors que ha donat Euskadi en els últims vint anys. I és fa difícil resumir a grans trets una envejable carrera musical… 
Comença forjant un estil propi col.laborant en molts projectes tant en el món del rock com en la cançó d’autor: Xabier Lete, Kortatu, Delirium Tremens, etc… A inicis dels noranta funda la banda Les Mecaniciens i posteriorment Joxe Ripiau., amb els que obté un gran èxit a tota la península i més enllà dels Pirineus. 
Pel que fa a la faceta com a cantautor els discos “Aise” (Elkar, 1997) i “Fiordoan” (Esan Ozenki, 1999) van suposar un punt d’inflexió crucial i li van obrir les fronteres de països com Brasil o França on actualment compta amb un elevat prestigi.
Com a creador polièdric i polivalent també destaca la seva carrera literària junt a companys com Bernardo Atxaga o Ruper Ordorika a través del club literari Emak Bakia.
Muguruza presentarà el disc “taxirik ez” (Resistencia, 2009) en un directe sincer i intimista on la poesia i la música arriben a l’ànima.

Preu: 15€

Logos dels patrocinadors