#LaTronoACasa vol.2

Seguim portant el teatre a casa!
Divendres 27 a les 20.30 h, dissabte 28 a les 22.00 h i diumenge 29 a les 18:30 h i 21.00 h

TronoACasa 2

Seguim portant el teatre a casa!

Després de la bona rebuda que va tenir la iniciativa el passat cap de setmana i les propostes que ens heu fet arribar a través de les xarxes socials, estem fent tot el possible per mantenir la nostra cita cultural amb vosaltres i continuem, una setmana més, amb la nova programació de #LaTronoACasa vol.2

  • A partir de divendres 27 a les 20.30 h: El thriller musical 'Killer', nominat a tres premis butaca. Un text de Guillem Clua dirigit per Joan Maria Segura i interpretat per Xavier Mestres, Roger Conesa, Xavi Sánchez i Tomás Alcaide.


  • #LaTronoACasa arriba a TAC 12 el dissabte 28 a les 22.00 h i diumenge 29 a les 21.00 h amb l’última producció de la sala, 'Vaselina' de Gabriele Di Luca i dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joanmi Reig, Artur Busquets Alonso i Karin Barbeta. Una coproducció entre els Teatres de Tarragona, Teatres de Valls, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. L’obra completa també estarà disponible al canal de YouTube en finalitzar l’emissió per televisió.


  • A partir de diumenge 29 a les 18.30 h s’emetrà la funció completa de la coproducció amb Banfield Teatro Ensamble (Argentina), '‘El Don de las Sirenas’', de Pere Riera dirigida pel director argentí Nelson Valente (‘El Loco y la camisa’, ‘El Declive’) interpretada per Joan Negrié, Mariela Roa, Diego Brizuela i Roser Batalla.


Els vídeos estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públics al nostre canal de Youtube.

L’equip de la sala recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

Logos dels patrocinadors