#LaTronoACasa vol.4

Tres produccions que ja preveien una pandèmia mundial
Divendres 17 a les 20.30 h, dissabte 18 a les 20.30 h i diumenge 19 a les 18:30 h

Trono a casa - 4

Tres produccions que ja preveien una pandèmia mundial

Continuem amb la programació prevista per la setmana passada i us tornem a portar el teatre a casa amb la voluntat de seguir oferint-vos cultura malgrat la situació actual. Aquesta setmana programem tres obres de teatre que en el seu moment que ja van preveure una nova pandèmia mundial. Es tracta de 'L’Impossible’ de Paco Zarzoso, i els cabarets polítics ‘Bildelberg Club Cabaret’ de Toni Orensanz i Oriol Grau i ‘Les Variacions Bildelberg’ d’Oriol Grau. Tres obres i tres trios que des de l’humor aborden els temes de la més rabiosa actualitat.

  • A partir de divendres 17 d’abril a les 20.30 h: 'L’Impossible’, una obra que transcorre en un institut de secundària en el que les aules romandran tancades gairebé tot el curs després d’haver-se declarat una quarantena per motius aliens a la institució. Tres dels implicats, el director (Oriol Grau), la cap d’estudis (Paloma Arza) i un jove professor (Joan Negrié), ens ofereixen la seva particular visió d’aquesta situació.


  •  
  • A partir de dissabte 18 a les 20.30 h: Recuperem l’èxit sense precedents de la sala, el ‘Bildelberg Club Cabaret’ amb Oriol Grau, Paloma Arza i Fermí Fernández. S’obren de nou les portes a la reunió secreta de les persones més podereses del món, on es decideix el futur de la humanitat amb números de cabaret i es tracten temes com el control demogràfic i mental de la població. Un espectacle que es va prorrogar durant mesos a l’antiga Sala Trono fent rècord de funcions i espectadors i que, vuit anys després, va donar fruit a la seva segona part, ‘Les Variacions Bildelberg’.


  •  
  • Diumenge 19 a les 18.30 h: De forma excepcional, es tornaran a obrir les portes del Club Bildelberg i emetrem exclusivament en aquesta franja horària, ‘Les Variacions Bildelberg’ al nostre canal de Youtube. Oriol Grau torna a firmar i protagonitzar aquesta peça i, en aquesta ocasió, se sumen al club els actors Albert Mora i Alexandra Palomo. Seguint l’estil cabaretes i l’àcida sàtira de la primera obra però aquesta vegada per prendre decisions sobre temes com el Brexit, Donald Trump, la creació d’una nova pandèmia mundial o la regulació de l’eutanàsia.


Les obres completes, a excepció de ‘Les Variacions Bildelberg’, estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públics al nostre canal de Youtube.

L’equip de la sala recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

Logos dels patrocinadors