Febrer 2019

  Seg »

ET VINDRÉ A TAPAR

Cia Espai en construcció
FEBRER 01/02 20:30h 02/02 20:30h 03/02 18:30h

et_vindre_a_tapar

Esperar sense esperança és l’acte més heroic que hi ha. 1940. Quan el Joan no torna, la Maria decideix anar-lo a buscar. L’han vist per última vegada al costat del riu.
‘Et vindré a tapar’ ens mostra el viatge que fan tres amigues per trobar el marit d’una d’elles que ha desaparegut. Intentant sobreviure en un ambient de postguerra claustrofòbic i incert, decideixen embarcar-se en un trajecte cap a la descoberta d’una realitat per la qual encara no estan preparades.
L’obra està inspirada en una història real i basada en els casos dels milers d’homes desapareguts durant la guerra civil, així com en l’espera de les seves famílies durant més de 60 anys per tal d’obtenir informació sobre el lloc on estan enterrats.

“Espectacular Et vindré a tapar de la companyia Espai en Construcció. Delicat, plàstic, emotiu, rodó. Enorme feina creativa d’un grup que apunta molt amunt”. Jordi Vilaró, Professor de Literatura i Teatre (UOC) i investigador teatral (GRAE-UAB).

TEATRE / CATALÀ / 60 min.

Direcció Roger Ribó. Intèrprets Maite Bassa, Montse Bernad i Blanca Solé. Composició musical
Pedro González. Violinista Roser Farré.


25x5

entrades

AL SOSTRE

Producció Sala Trono
FEBRER 08/02 20:30h 09/02 18:30H - 20:30h 10/02 18:30h

al_sostre

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per a Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. Són grans experts en el seu camp. Miquel Àngel, no. Ell, en realitat, és escultor. El geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol, utilitzant mètodes desconeguts, i endur-se’n tots els elogis. Però en Lapo i en Loti no es quedaran de braços plegats; tornen a la Sixtina, per veure què ha fet el seu mestre i és en aquest moment quan tots els dubtes apareixen: qui són els veritables autors de les obres d’art? Què vol dir ser un geni? Què és la fama? A què cal renunciar per aconseguir-la? Dedicar la vida a l’art i no rebre mai cap reconeixement val la pena? Miquel Àngel és l’autor de la Capella Sixtina però no la va fer sol. La vida de l’artista no és fàcil. Enveges, egos, Papes i cardenals, mecenes, espectadors i artesans; tothom té alguna cosa a dir!

“És la millor versió d’un text meu que m’han fet mai”. Nigel Planer

TEATRE / CATALÀ / 60 MIN.

Autor Nigel Planer. Direcció Israel Solà. Intèrprets Oriol Grau i Pau Ferran. Producció Sala Trono.


25x5

entrades

A.K.A (ALSO KNOWN AS)

Sala Flyhard
FEBRER 16/02 20:30h 17/02 18:30h

aka

Carlos, em dic Carlos. Tinc 15 anys, o 16.... Vaig a cole, m’avorreixo; quedo al parc amb els col·legues; ballo hip-hop... i un dia conec la Clàudia i... màgia.
A.K.A. (Also Known As) ens parla d’un període de l’adolescència d’en Carlos del que nosaltres formem part. D’un moment en el que, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus ciments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat... i els ulls dels altres li fan plantejar quina és la seva “vertadera” identitat; pot ser que no sigui del tot qui ha decidit ser. Perquè en el fons, som qui sentim que som, o qui la gent creu que som? Doncs d’això va A.K.A.: de com s’arrelen aquests gèrmens a la vida d’en Carlos.

Premis TB 2018 Millor Direcció per Montse Rodríguez, Millor espectacle de petit format i Millor text original per Daniel J. Meyer. Premis BUTACA 2018 Millor text original per Daniel J. Meyer, Millor espectacle de petit format, Millor direcció per Montse Rodriguez i Millor actor per Albert Salazar.
“Otra muestra más de la magnífica alineación entre autor, directora e intérprete, que consiguen mostrarnos todas las capas de una propuesta que destaca por su gran aportación de significado y significante. Impecable”.Fernando Solla, EN PLATEA.

TEATRE / CATALÀ-CASTELLÀ / 70 min.

Autor Daniel J. Meyer Direcció Montse Rodríguez Clusella Intèrpret Albert Salazar


25x5

entrades

TWO LADIES OR NOT TWO LADIES

Cia. Cashalada (València)
22 de Febrer a les 20:30h al teatre Magatzem i el 23 de Febrer a les 20:30h a la Sala Trono - Armanyà

two_ladies_or_not

Una diva de la cançó, alcohòlica, caòtica i eclipsant (Fisrt Lady), pretén oferir un concert dins de la seva gira mundial amb una peculiar, tímida però brillant pianista (Second Lady) que no és el que sembla i que amaga un gran secret. Two Ladies or Not Two Ladies és un cabaret tragicòmic ple d’humor, gamberrisme i tendresa. Una oda a la supervivència i la passió que ens recorda que sense amor no som ningú. Josep Zapater, a més d’oferir la seva gran veu i una interpretació brillant i sincera, serà també el pianista i guitarrista del concert i antagonista perfecte per la carismàtica interpretació i impactant veu de l’actriu tarragonina Noèlia Pérez.

“Música, ternura y fiesta. Provocadoras y cómplices. Audaces y tiernas. Dolientes, artistazas y aparentemente rivales. Un show que promete no defraudar”. Antonio Sánchez, Cartelera Levante.

TEATRE / CATALÀ / 80 min.

Idea original y direcció Noèlia Pérez Arranjaments musicals i composició Josep Zapater. Col·laboració dramatúrgica Rodolf Sirera. Assessorament en direcció Carles Alfaro. Intèrprets Noèlia Pérez y Josep Zapater.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors