Abril 2020

  Seg »

QUINCAS (LA MORT I LA MORT)

Cia. ​Xangô​ (Illes Balears)
03/04 20:30h 04/04 20:30h 05/04 18:30h

IMPORTANT - Seguint les noves directrius de la Generalitat de Catalunya i protocols interns de l’Ajuntament per minimitzar els efectes del virus COVID-19, hem decidit aplaçar l'espectacle Quincas (la mort i la mort) de la companyia Xangô, previst pels dies 3, 4 i 5 d'Abril. Avisarem de les noves dates. L’equip de la Sala Trono ja hem procedit a realitzar el retorn de l’import de les entrades i que mantenim tots els nostres canals de comunicació oberts per poder atendre qualsevol petició o dubte. Que ens poden contactar a taquilla@salatrono.com i al telèfon 977 22 20 14.
També podeu seguir gaudint del teatre des de nostre canal a Youtube amb els espectacles que us proposem per #LaTronoACasa

quincas

Fins avui continua molta confusió al voltant de la mort d’en Quincas Bram d’Aigua. Dubtes per explicar, detalls absurds, contradiccions en la declaració dels testimonis, llacunes diverses. No són segures hora, lloc ni darrera frase. La família es manté intransigent en la seva versió d’una mort tranquil·la, de matí, sense testimonis, sense aparat, sense frase, i en canvi la versió dels amics parla d’una mort esdevinguda quasi vint hores després, en l’agonia de la nit, quan la lluna es va desfer damunt la mar i s’esdevingueren fets misteriosos al passeig del moll de Bahia. La frase final, presenciada per testimonis capaços i repetida de boca en boca, va representar, a parer d’aquella gent, un testimoni profètic, un missatge de profund contingut.

TEATRE / CATALÀ / 70 MIN.

Autoria: J​orge Amado. Traducció: ​Gabriel de la S.T. Sampol. Adaptació i dramatúrgia: J​oan M. Albinyana i Òscar Muñoz. Director: J​oan M. Albinyana. Intèrpret: ​Òscar Muñoz. Espai escènic: J​oan M. Albinyana i Òscar Muñoz. Il·luminació i espai sonor: J​oan M. Albinyana. Figurinisme: J​aume Gayà i Juan G. García.


25x5

entrades

ANATOMIA DE LA POR

Cia. ​9Espai Escènic​ (Illes Balears)
17/04 20:30h 18/04 20:30h 19/04 18:30h

anatomia

Anatomia de la por és un espectacle de creació col·lectiva que parteix de la lectura i l’anàlisi del llibre del filòsof José Antonio Marina, de títol homònim: Anatomía del miedo. És un treball que intenta expressar tot allò que pertorba i commou el més íntim de l’ésser humà. Una recerca de l’essència de les coses, presentant la realitat des del nostre punt de vista interior, donant cos i veu als sentiments, transformant els nostres cossos humans en l’expressió física subjectiva de les emocions. L’espectacle cerca una absoluta transversalitat entre dansa, teatre i música, endinsant-se, amb voluntat creativa i artística, dins el món de la filosofia i la psicologia.

DANSA - TEATRE / CATALÀ / 50 MIN.

Autoria: ​9Espai Escènic. Direcció:​ Joan Fullana i Mireia Sans Aleu. Coreografia:​ Mireia Sans Aleu. Dramatúrgia:​ Joan Fullana. Intèrprets:​ Mar Fiol, Pedro Mas, Gypsy Nel·lo, Mon Joan Tiquat i Mireia Sans Aleu. Composició musical:​ Mon Joan Tiquat. Música en directe:​ Mon Joan Tiquat, Mar Fiol i Gypsy Nel·lo. Il·luminació:​ Joan Fullana.


25x5

entrades

ASSAIG SOBRE LA LUCIDESA

Cia. L​a Danesa​ (Barcelona)
24/04 20:30h 25/04 20:30h 26/04 18:30h

assaig

Fa quatre anys, a la capital, una plaga de ceguesa va fer aflorar el millor i el pitjor dels ciutadans i dels seus governants. Només una dona ho va veure tot. Ara, quatre anys després, els ciutadans són cridats a les urnes. I de manera aparentment espontània, voten massivament en blanc. Aquest qüestionament implacable als partits que gestionen la democràcia generarà un pols violent entre el poder i la ciutat. I la dona que ho va veure tot encara hi és. I continua veient-ho tot.

TEATRE / CATALÀ / 75 MIN.

Autoria: ​Adaptació teatral de Jumon Erra de l’obra homònima de José Saramago. Assessoria de traducció:​ Yannick Garcia. Dramatúrgia:​ Jumon Erra i Roger Julià. Direcció escènica:​ Roger Julià. Intèrprets: ​Xavier Casan, Elena Fortuny, Marc Pujol, Júlia Santacana i Xavier Frau.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors