QUINCAS (LA MORT I LA MORT)

Cia. ​Xangô​ (Illes Balears)
03/04 20:30h 04/04 20:30h 05/04 18:30h

IMPORTANT - Seguint les noves directrius de la Generalitat de Catalunya i protocols interns de l’Ajuntament per minimitzar els efectes del virus COVID-19, hem decidit aplaçar l'espectacle Quincas (la mort i la mort) de la companyia Xangô, previst pels dies 3, 4 i 5 d'Abril. Avisarem de les noves dates. L’equip de la Sala Trono ja hem procedit a realitzar el retorn de l’import de les entrades i que mantenim tots els nostres canals de comunicació oberts per poder atendre qualsevol petició o dubte. Que ens poden contactar a taquilla@salatrono.com i al telèfon 977 22 20 14.
També podeu seguir gaudint del teatre des de nostre canal a Youtube amb els espectacles que us proposem per #LaTronoACasa

quincas

Fins avui continua molta confusió al voltant de la mort d’en Quincas Bram d’Aigua. Dubtes per explicar, detalls absurds, contradiccions en la declaració dels testimonis, llacunes diverses. No són segures hora, lloc ni darrera frase. La família es manté intransigent en la seva versió d’una mort tranquil·la, de matí, sense testimonis, sense aparat, sense frase, i en canvi la versió dels amics parla d’una mort esdevinguda quasi vint hores després, en l’agonia de la nit, quan la lluna es va desfer damunt la mar i s’esdevingueren fets misteriosos al passeig del moll de Bahia. La frase final, presenciada per testimonis capaços i repetida de boca en boca, va representar, a parer d’aquella gent, un testimoni profètic, un missatge de profund contingut.

TEATRE / CATALÀ / 70 MIN.

Autoria: J​orge Amado. Traducció: ​Gabriel de la S.T. Sampol. Adaptació i dramatúrgia: J​oan M. Albinyana i Òscar Muñoz. Director: J​oan M. Albinyana. Intèrpret: ​Òscar Muñoz. Espai escènic: J​oan M. Albinyana i Òscar Muñoz. Il·luminació i espai sonor: J​oan M. Albinyana. Figurinisme: J​aume Gayà i Juan G. García.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors