TWO LADIES OR NOT TWO LADIES

Cia. Cashalada (València)
22 de Febrer a les 20:30h al teatre Magatzem i el 23 de Febrer a les 20:30h a la Sala Trono - Armanyà

two_ladies_or_not

Una diva de la cançó, alcohòlica, caòtica i eclipsant (Fisrt Lady), pretén oferir un concert dins de la seva gira mundial amb una peculiar, tímida però brillant pianista (Second Lady) que no és el que sembla i que amaga un gran secret. Two Ladies or Not Two Ladies és un cabaret tragicòmic ple d’humor, gamberrisme i tendresa. Una oda a la supervivència i la passió que ens recorda que sense amor no som ningú. Josep Zapater, a més d’oferir la seva gran veu i una interpretació brillant i sincera, serà també el pianista i guitarrista del concert i antagonista perfecte per la carismàtica interpretació i impactant veu de l’actriu tarragonina Noèlia Pérez.

“Música, ternura y fiesta. Provocadoras y cómplices. Audaces y tiernas. Dolientes, artistazas y aparentemente rivales. Un show que promete no defraudar”. Antonio Sánchez, Cartelera Levante.

TEATRE / CATALÀ / 80 min.

Idea original y direcció Noèlia Pérez Arranjaments musicals i composició Josep Zapater. Col·laboració dramatúrgica Rodolf Sirera. Assessorament en direcció Carles Alfaro. Intèrprets Noèlia Pérez y Josep Zapater.


25x5

entrades

Logos dels patrocinadors